Fra 8’er i udvikling til mindfulness og fordybelse i sindets muligheder

mycoach Personlig udvikling Leave a Comment

Fra 8’er i udvikling til Mindfulness

Lyttende til Teal Swan på Youtube, skal jeg blive bekymret over mig selv? Tænker et øjeblik over #8eriudvikling og nu på vej mod spirituelle opdagelser og søgen efter nye grænser.
Nysgerrighedens behov er et af de stærkeste behov jeg har, så hvorfor ikke Henrik. Du er jo bare på vej ud af et spor og ser hvor det ender.

Jeg bliver ikke i stand til at høre engle synge eller kunne heale andre mennesker, dertil vil min logiske forstand altid blokere, men jeg har ved fordybelsen opdaget, at ved den totale fred jeg kan give mit sind, skaber jeg rum for en ro, der sætter mig i stand til, at håndtere flere udfordringer end mange mennesker jeg møder på min vej, mennesker der trækkes med stress og mellemmisfornøjethedens tydelige sprog.

Smartphonen havde i løbet af natten og morgenen modtaget diverse beskeder, sÃ¥ med smÃ¥ øjne er det jo sindssygt vigtigt, at være det første jeg tjekker, inden kaffen sættes over. (god dag – dÃ¥rlig vane) mÃ¥ minde mig selv om, at det skal jeg ændre i fremtiden.
Op og lave kaffe, må hellere barbere mig og se anstændig ud. Klient kommer kl. 10.00 og vi skal have den 6. session i et forløb, der viser gode tegn på forbedring fra gang til gang.

Det er en skøn søndag i april, forårssolen har fået overtaget og sender varme samt energi til mig.
Så efter en givende session, der trak ud over tid, skal der lige nydes lidt sol og ro i haven. Lidt rengøring og diverse småting inden resten af dagen skal bruges til fordybelse.
Et par telefon samtaler og specielt en trækker et par timer ud af dagen, men hvad betyder et par timer når udbyttet er fordybelse i følelser, tanker, regler og frygt? Intet!

Min veninde i London har sendt en masse links til youtube mm. og de har vækket min interesse. Dette mærkelige møde med hende og den kombination af tilfældigheder det har afstedkommet, har vækket min nysgerrighed yderligere. Liz er en super spirituel kvinde og vi har haft nogle meget dybe udvekslinger af tanker, følelser, overbevisninger mm.

Mindfulness app på smartphonen, mindfulness træning i løbet af ugen, meditation og buddhaer i hjemmet. Ok nu er du sgu på vej ud i noget helt andet end den der #8eriudvikling som du har kæmpet med længe. Rejsen er lige startet, ingen idé om hvor og hvornår den ender. Ved at det er mærkeligt i manges ører og sind, at netop jeg skulle tage en sådan tur.
Jeg har lovet 4 ting i livet. Den 1. er, at jeg har lovet mine børn, at blive gammel og oldefar til deres børnebørn. Den 2. er, at jeg vil forsøge, at finde den bedste udgave af mig selv. Den 3. er, at jeg vil være der for mine forældre så længe de lever. Den 4. er, at nysgerrighedens behov vil altid være en prioritet for mig og jeg vil udleve dette behov altid.

Min drøm om at coache mænd er blevet opfyldt, det starter nu.
Min drøm om, at kunne give mere af mig, til de som har et behov derfor, udleves hver dag.

Nye drømme kommer til, stay tuned for more

Kærlig hilsen
Henrik
MyCoach by Aundrup

#letusmakethisworldabetterplacetolivein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.