Trine Nordentoft har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Januar 2018

Med Henrik som coach er jeg blevet udfordret på mine grænser. Jeg følte mig ved første øjeblik tryg i samværet med Henrik og ting som jeg måske ikke havde tænkt at sige højt blev sagt højt. Henrik har en evne til at finde ind til det der gør rigtig ondt, men som samtidig er nødvendigt for at kunne skabe forandring. Henrik er både irriterende på den måde at jeg føler at intet kan skjules for ham, men samtidig uundværlig i min vej mod at blive den bedste udgave af mig selv.

Dorthe Friis Jagd har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Januar 2018

Jeg benytter Henrik som coach, sparringspartner og støtte, når mine udfordringer trænger til en anden vinkel end den jeg får igennem mit netværk af venner.

Jeg kan blive rasende på ham, når jeg i mine følelser synes han bare burde give mig ret og rumme mine vrede tanker. Og jo mere umulig jeg blir, jo mere irriterende rolig og konkret er han og sætter mig på plads… og så blir jeg endnu mere irritabel.
Derefter blir jeg selv konkret og får sat tingene på plads, det er en af hans store styrker, han taler mig ikke efter munden, selvom det ville være skønt i selve situationen, men så ville jeg jo ikke komme videre.
Han giver mig ikke løsninger, men hans konkrete tilgang og erfaring skaber præcis de tanker jeg har brug for, til at komme videre og selv skabe løsningen.
Når jeg har fundet løsningen, støtter han mig i den og giver mig tro på og motivation til, at udføre handlingen.
Henrik får derfor den bedste anbefaling herfra.

Share