Kathrine 21 år har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Juni 2018

Henrik har en utrolig god evne til at skabe tryghed og nærvær, hvilket gør at jeg som fremmed person havde nemmere ved at åbne mig op overfor Henrik og fortælle mere. Selvom jeg ikke kunne finde sammenhængen i alle de tanker jeg gik med, guidede Henrik mig og fandt frem til “den største kegle”. Under forløbet med Henrik fandt jeg mig selv igen efter lang tid med identitetskrise og fandt tryghed i min egen krop. Jeg kan efter min egen erfaring kun anbefale Henrik, og jeg lover at hvis du er åben overfor at modtage vil du ikke spilde din tid et sekund �

Simon 20 år har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Juni 2018
Første gang jeg snakkede med Henrik var jeg meget skeptisk overfor den coaching han tilbød; Jeg troede at jeg i forvejen vidste alt hvad der var nødvendigt at vide om mig og mit liv. Men der gik ikke lang tid før jeg opdagede at Henrik kunne lære mig en masse ting som jeg slet ikke var klar over jeg havde brug for. Der gik det op for mig hvor meget jeg, helt uvidende, var gået glip af, og pludselig så jeg en helt ny verden af måder at håndtere livets udfordringer på. Kan klart anbefales �

Mikkel 22 år har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Juli 2018

Når jeg deler mine udfordringer, tanker, frustrationer, glæder samt alt muligt andet, som livets rejse byder på – med Henrik – er jeg som et skib i havnen. 
Jeg kan kaste anker, hvile for en stund og lytte.

Henrik har en fantastisk evne til at se mennesker, hvor de er – og møde dem i deres havn. Hans evne til at få en til at føle sig tryg og tillidsfuld er helt i top. Faktisk så tryg, at man gerne vil lade ham skubbe lidt til ens skib, ud mod det store hav (det tænker jeg er et bevis på tillid og tryghed i topklasse!)

Og når man er klar til det, kan skibet forlade havnen for en stund. 
Nogle gange for en lille rejse og nogle gange for en længere én af slagsen. 
Og hvis der skulle komme en orkan på turen, kender man ruten hjem til en sikker havn, der kan hjælpe én til at finde en ny kurs på livskompasset.

Henriks stiller spørgsmål, som giver stof til eftertanke og reflektion – et bevis på, at Henrik er den helt rette til at hjælpe andre mennesker med at finde kernen i sig selv.

Jeg kan kun give Henrik mine bedste anbefalinger – som coach og som et hjertevarmt, lyttende og passioneret menneske.

Trine Nordentoft har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Januar 2018

Med Henrik som coach er jeg blevet udfordret på mine grænser. Jeg følte mig ved første øjeblik tryg i samværet med Henrik og ting som jeg måske ikke havde tænkt at sige højt blev sagt højt. Henrik har en evne til at finde ind til det der gør rigtig ondt, men som samtidig er nødvendigt for at kunne skabe forandring. Henrik er både irriterende på den måde at jeg føler at intet kan skjules for ham, men samtidig uundværlig i min vej mod at blive den bedste udgave af mig selv.

Dorthe Friis Jagd har anmeldt Mycoach by Aundrup – 5 stjerner
Januar 2018

Jeg benytter Henrik som coach, sparringspartner og støtte, når mine udfordringer trænger til en anden vinkel end den jeg får igennem mit netværk af venner.

Jeg kan blive rasende på ham, når jeg i mine følelser synes han bare burde give mig ret og rumme mine vrede tanker. Og jo mere umulig jeg blir, jo mere irriterende rolig og konkret er han og sætter mig på plads… og så blir jeg endnu mere irritabel.
Derefter blir jeg selv konkret og får sat tingene på plads, det er en af hans store styrker, han taler mig ikke efter munden, selvom det ville være skønt i selve situationen, men så ville jeg jo ikke komme videre.
Han giver mig ikke løsninger, men hans konkrete tilgang og erfaring skaber præcis de tanker jeg har brug for, til at komme videre og selv skabe løsningen.
Når jeg har fundet løsningen, støtter han mig i den og giver mig tro på og motivation til, at udføre handlingen.
Henrik får derfor den bedste anbefaling herfra.

Share