Coaching for unge

At gå fra Ung til Ung Voksen, kan være en udfordring for mange unge i vores præstations prægede samfund, hvor også sociale medier, pres fra politikere og uddannelses institutioner er et vilkår vi skal lære at acceptere og håndtere.

 • Selvværd & Selvtillid  (opbyggelse af og vedligeholdelse af)
 • Uddannelses- og karrierevalg
 • Relations kommunikation

 

Overgangen fra ungdommens rammer, som på mange måder er sat for den unge, til at være ung voksen, hvor livets beslutninger om uddannelse, relationer, kærlighed, karriere, bolig mv. står foran den unge, skaber mange spørgsmål og uafklarede tanker i det enkelte unge menneske.

Kender du disse tanker? så skal du helt sikkert kontakte mig eller en anden der har erfaring i Coaching af unge

 • Hvad er min drøm?
 • Hvordan realiserer jeg min drøm?
 • Min krop er forkert og jeg føler mig anderledes end andre, hvorfor gør jeg det?
 • Hvad skal jeg uddanne mig til?
 • Hvordan tackler jeg nye relationer og kan jeg finde ud af at skabe sådanne?
 • Hvad er mine værdier?
 • Hvordan undgår jeg, at tage alting personligt?
 • Hvorfor kan jeg ikke finde en sød kæreste, når alle andre kan?
 • Hvordan udtrykker jeg mine behov, så der bliver lyttet til dem?
 • Hvordan lærer jeg at kommunikere med mine nærmeste relationer, uden at skabe konflikt?
 • Hvordan får jeg økonomien til at hænge sammen, når jeg nu vil flytte hjemmefra?
 • Hvordan sætter jeg mål og laver en plan for at nå dem?
 • Hvor skal jeg bo og kan jeg overhovedet finde en bolig?
 • Hvordan lærer jeg, at acceptere fællesskabets normer og samtidig være mig selv i det?
 • Hvad hvis jeg havner på offentlig forsørgelse, hvordan håndterer jeg det?
 • Mit selvværd er helt nede, hvad kan jeg gøre for at øge og styrke det?

1:1 coaching foregår typisk på den måde, at vi tager en indledende samtale på 15-20 minutter, hvor vi afstemmer forventninger. Jeg er meget kvalitetsbevidst og vil på samme måde som dig, have en god fornemmelse af, at netop jeg er den rigtige for dig i et kommende forløb.

Når og hvis vi bliver enige om at opstarte et samarbejde, aftaler vi den første tid og sætter rammen op for, hvordan vi skal gribe processen an.
Skal vi mødes – skal det være via et digitalt medie etc.

1 session er typisk på 60 minutter og vil altid blive afløst af, at du får en eller flere opgaver med hjem, som du skal arbejde med, til vi mødes igen.
Jeg er rimelig tilgængelig på diverse sociale medier, mail etc. så der er altid mulighed for at stille et supplerende spørgsmål undervejs i vores forløb.