Jeg har benyttet Mycoach by Aundrup 2 gange og det der var særligt godt ved at tale med en uddannet coach var at jeg mødte en professionel og objektiv person, der ingen andre præferencer havde, end at se nøgternt (positivt) på problemstillingen og er uddannet til at stille metodiske spørgsmål – i modsætning til “at tale mig efter munden”.

Metoden at grave dybere og dybere i mine svar på hans spørgsmål, gav stof til eftertanke og har lært mig, at være mere bevidst om hvorfor jeg har behov for det ene og det andet.

Et af de værktøjer jeg fik i denne sammenhæng, var “tilstandspyramiden”, som jeg har “taget med mig rundt” i forskellige situationer. Et andet værktøj er billedet af at tænke: “hvis ikke den vej jeg kørte ad i går, førte mig til det sted jeg gerne ville nå frem til – så må jeg prøve en anden vej i dag”.

I selve samtalen og dagene efter jeg talte med min coach, hjalp det mig til at forstå hvorfor og hvordan det hele hænger sammen. Men selve forandringen hos mig, er kommet langsomt og er stadig i proces – bare det at forstå, at det er en proces (!!), har været en fundamental læresætning for mig i dette forløb. Men jeg henter af og til nogle af de ting, jeg blev coachet i, frem af rygsækken. Her – længere henne i processen – giver det et klarere billede af hvorfor og hvordan jeg kan anvende dem.

Derudover var det en stor hjælp, at få en decideret opgave med mig!

For når man er en person, der gerne vil GÃØRE NOGET, kan det være en kæmpe befrielse, at kaste sig over noget konstruktivt.

Jeg har stadig en smule kontakt med min coach, og det er rart at have trygheden i, at man altid kan vende tilbage hvis behovet opstår, og jeg vil klart anbefale andre, der har behov og mulighed for det, at kontakte Henrik 🙂

Share