Follow your dream

mycoach Beskæftigelse Leave a Comment

Mange mennesker jeg møder på min vej, forfølger en drøm om en bestemt uddannelse og jeg skubber på. Det at forfølge sin drøm og på sigt opnå det største du kan forestille dig for livet, bør være ethvert menneske forundt.

Det som jeg ofte observerer når forhindringerne for drømmens opfyldelse bliver uoverskuelige er, at mennesket foran mig mister pusten og dermed energien i de ting der sker i livets dagligdag.
Er drømmen f.eks en uddannelse og optagelseskriterierne store, betyder det ofte, at der skal mere end et forsøg til, at få adgang til dette himmelske land og dermed opfyldelsen af drømmen.

Relationer begynder at knage, energien til at påtage sig nye opgaver daler og nærmest forsvinder. Selvværdet lider et knæk og det hele virker  på en gang meget uoverskueligt.

En enkel strategi der virker, fordi den giver en mental pause og dermed plads til positiv energi, kan se ud som nedenstående illustration:

IMG_2422

  1. Hold fast i drømmen, den lever men sættes i en tidsbestemt periode på Timeout.  Fokuser på at tjene lidt ekstra lommepenge, nyd livet og lad nærværet komme til dig.
  2. Forbered dig igennem små ekstra kurser, oplæsninger, sangundervisning, eller hvad der passer godt til optagelsen på din drømme uddannelse.
  3. GÃ¥ til optagelse – send din motiverede ansøgning

Denne strategi virker ikke kun på unge, den virker på mange mennesker uanset alder.

Kh Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.