Måske skal du have 4 gratis sessioner i januar 2018

mycoach Coaching 2 Comments

4 gratis coachsessioner

Dette er ikke en konkurrence, men alligevel er der en person, der vil modtage en gave.

Jeg vil gerne, give en gave til et menneske der trænger til støtte, coaching, vejledning og en retning i livet, af en professionel, men ikke pt. har det økonomiske råderum til dette.

Jeg giver 4 gratis coachsessioner i januar 2018 – 1 til 1 live, eller på skype/messenger, alternativt telefon.
Vi aftaler individuelt hvilken form vores sessioner skal have, det kan være udfordringer af geografisk afstand, der gør at det bliver via et digitalt medie.

Der er åbent for tilmeldinger fra nu og til 31.12.2017 kl. 15.00
Du tilmelder dig muligheden, ved at like Mycoach by Aundrup Facebook side og like eller dele dette opslag, samt skrive en kort intro til, hvad du har af udfordringer i en privat besked til MyCoach by Aundrup.

01.01.2018 kl. 18.00 fortæller jeg på MyCoach by Aundrup Facebook side, hvorfor jeg valgte personen og hvilken tanker jeg har om hvad vi kan udrette på 4 sessioner. Jeg fortæller ikke hvem personen er, medmindre personen er indforstået med, at vi deler resultatet til sidst.

Der er 1 person der modtager de 4 sessioner og MyCoach by Aundrup afgører suverænt hvem det bliver.

Glade og Kærlige jule hilsner
Henrik 

Comments 2

  1. Post
   Author

   Kære Connie,
   Jeg er sikker på, at din ihærdighed vil bære frugt. Dine kompetencer er mangfoldige og måske skal du brede dem ud og ikke satse alene på at formidle din absolutte spidskompetence, hvilket du måske heller ikke gør, men som jeg oplever mange gør, idet de har en opfattelse af, at arbejdsgivere vil have dette. For mig er det de personlige kompetencer der er de væsentligste, når jeg skal kigge på nye kandidater til en stilling. Jobbeskrivelser ændrer sig altid på arbejdspladserne, så de personlige kompetencer som omstillingsparat, forandringsvillig, imødekommende over for nye opgaver etc. er i min verden meget væsentlige.
   Jeg ved, at der på Jobindex sidder nogle virkeligt kompetente personer, der frivilligt hjælper med at guide i forhold til cv. ansøgninger etc. – benyt evt. deres kompetencer og prøv dette af.
   De bedste hilsner
   Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.