Mit fokus i 2018

mycoach Coaching Leave a Comment

Privat vil jeg nyde den frihed det er at være i min livssituation. Det at mine børn alle er godt på vej i deres liv, er i gang med uddannelser eller har et godt erhverv de er glade for og trives i, betyder at jeg har en livssituation, der gør mig fri i alle livets henseender. Jeg vil være der for dem i de tilfælde de har brug for mig, ligesom jeg vil “passe” på mine forældre.

Jeg vil spille endnu mere golf, rejse endnu mere og undervise på de eksotiske højskoler rundt om i verden. Jeg vil nyde kærlighedens muligheder i endnu større omfang end det har været tilfældet i de foregående år af mit liv og ikke være “bange” for, at at såre eller blive såret.

Erhvervsmæssigt vil jeg fokusere på følgende områder

  • Jeg vil skrive en bog til unge mennesker, om overgangen fra ung til ung voksen.
  • Jeg vil holde foredrag om accept og nuets kraft, til en lettere opnåelse af de forandringer mange  ønsker, men ofte har så svært ved at opnå.
  • Jeg vil undervise unge i kommunikation og personlig udvikling.
  • Jeg vil undervise & coache bestemte grupper (overvægtige M/K – mænd – unge M/K) i deres vej ud af en afhængighed, der skaber en destruktiv adfærd for deres selvværd og syn på dem selv.
  • Jeg vil forsøge at opbygge noget nyt i Danmark, med fokus på unge.
  • Jeg vil fortsat være mentor for udsatte, i et omfang der kan forenes med de øvrige aktiviteter.

Jeg vil stadig udføre mit frivillige arbejde på Alexandra Kollegiet. Det giver så god mening og det er mit ydmyge bidrag til en organisation, der har brug for enhver time eller krone, nogle vil og kan give.

Jeg vil øve mig hver dag i, at leve op til mine leveregler. Gøre mit bedste og være ren i mit ord i kærlighedens, respektens og ærlighedens navn og gavn.

2017 har på nogle områder være et trist farvel til mennesker der stod mig nær, men også et goddag til nye mennesker, der allerede har fået en stor betydning i mit liv.

Mine 2 rejser til henholdsvis Galapagos og New Zealand har været helt fantastiske. Energien i at få lov til at undervise de unge, på deres livs rejse, samt det at få lov til at opleve så eksotiske steder i verden er og vil altid være ubeskrivelige oplevelser, jeg vil bære i mig resten af livet.

 

Tak for et godt 2017

Kærlige hilsner
Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.