Hvad laver jeg og hvem er jeg?

mycoach Coaching Leave a Comment

Hvad arbejder jeg med og hvem er jeg?

Blev lidt inspireret af veninde/kollegas opslag og tænkte.
Mange der kender mig og som jeg kender, aner ikke helt hvorfra jeg kommer og hvad jeg i realiteten laver, udover at jeg smider om mig med skønne fotos fra eksotiske steder i verden. Det forsøger jeg hermed at ændre lidt på.

Ethvert skridt tages i nuet og nuet er det eneste der eksisterer.

Jeg arbejder med mennesker:
Arbejdet med mennesker er en passion for mig, det at se andre mennesker udvikle en større selvbevidsthed om deres styrker og selvværd, samt mærke hvordan de langsomt giver slip på de forhindrende overbevisninger er en gave for mig.

Ved at spørge mange af de mennesker jeg har arbejdet med igennem tiden, har jeg fundet frem til, at netop det at acceptere det enkelte menneskes livssituation, respektere deres valg og anerkende disse, giver en tilstand i mennesket, hvor de virkelig føler sig hørt, accepteret og forstået. Ved at opnå denne tilstand imellem 2 mennesker, begynder samtalerne med et andet udgangspunkt, nemlig der hvor den dybe ærlighed og de forhindrende overbevisninger langsomt kan komme til overfladen, så arbejdet med erkendelse, accept og udvikling kan begynde.
Som coach, mentor og privatperson er dette min indgang til ethvert menneske jeg møder p min vej i livet.

Undervisning af unge på højskoler i udlandet:
Unge velfungerende og ressourcestærke mennesker på deres livs rejse, ofte efter endt gymnasile uddannelse og i deres sabbatår inde de skal fortsætte deres karriere og derigennem den vidergående uddannelse.

Unge dejlige mennesker, der er udsat for et helt andet pres for omverden end deres forældre og bedsteforældre har været eller prøvet. Et uddannelsessystem der har (et gæt) ca 2700 forskellige valgmuligheder, et politisk pres der nærmest straffer dem, hvis ikke de vælger hurtigt og rigtigt første gang, et uddannelsessystem der presser på fordi de skal have deres elevtal i mål så de opnår den økonomiske gevinst der er i det. Forældre der ikke har en større bevidsthed om dette og derfor sætter samme pres på som de læser og hører om i pressen.

Unge mennesker der lever et helt andet socialt liv i dag, hvor de på de sociale medier bliver fyldt med hvordan det lykkelige liv er, hvordan de ideelle udseende skal være, hvilke interesser der er de rigtige osv.
Jeg møder mange unge mennesker, der ikke tør gå uden for en dør, fordi de føler sig så forkerte. OG det er så forkert, for de er de skønneste og sejeste mennesker, de tror bare ikke på det.

Min undervisning er baseret på, at skabe et langt bedre selvbillede og selvværd end da vi startede, give dem værktøjer og støttende overbevisninger til deres fremtidige retning i livet. Give dem indsigt i de menneskelige rettigheder som, at sige til, sige fra og passe på sig selv. At acceptere at vi ikke kender resultatet før vi har gjort forsøget, at det er ok at fejle og starte forfra igen. Indsigt i egne behov, værdier og dermed identitet, samt hvorfor de som persontype måske agerer som de gør og acceptere at det gør de.

Hvem er jeg?
Jeg er født i 1961 og kommer fra en sund familie, med solide kærlige og støttende forældre og brormand.
I mine unge år var jeg nok lidt umoden og ubevidst om hvad jeg ville med livet. Det gik meget på, at være i nuet, kysse på piger, feste og spille fodbold.

Jeg er far til 3 super dejlige skønne unge mennesker og farfar til en lille perle på 8 år. De inkl. min øvrige familie er mit lys og min guide for livets muligheder.

Min karriere har skiftet nogle gange undervejs på min rejse igennem livet, fra tøjhandler til administrerende direktør i et internationalt IT firma. Selvstændig og konkurs, til kommunalt ansat som embedsmand og i dag til igen at være selvstændig med fokus på, hvad jeg vil med livet og forfølger udelukkende mit behov og mine værdier i min givne livssituation.
Livets skole, Coach uddannelse, mentor uddannelse, andre relevante uddannelser, samt et hav af andre kurser og indgående studier af psykologi og menneskets formåen, har skabt den jeg er i dag.
En stor 8’er i Enneagrammet men også meget klart 7’er og 2’er der påvirker min retning og tiltag i det jeg har med at gøre.

Mit største øjeblik var, da jeg opdagede det at leve i nuet og acceptere ethvert vilkår betød en helt anden lethed og tilgang til livets udfordringer.

Lever livet i nuet og accepterer ethvert vilkår.

Mine 5 leveregler:
Vær ren i mit ord – døm ikke andre – alle mennesker er lige
Tag intet personligt – drop offerrollen
Tænk ikke tanker for andre
Gør altid mit bedste – min sandhed er sandheden for mine valg
Vær skeptisk – lyt – vælg til og fra – vær ærlig

MyCoach by Aundrup
Jeg har sat mig for, at skabe nogle muligheder via retreats i udlandet, hvor det mentale, det fysiske og velvære vil være fokus områder. Jeg arbejder benhårdt på, at dette skal være i et prisniveau hvor mange har mulighed for at kunne deltage. Dvs. alt udenoms som fly-hoteller-eksterne samarbejdspartnere-kulturoplevelser etc. vil jeg ikke tjene på, men sælge i de samlede pakker som ren kostpris for mig.

Jeg har foredrag klar – de skal blot sættes op og annonceres.

På samme måde vil du på min side om priser opleve, at jeg ikke har en fast pris. Jeg vil så gerne give, men skal jo også betale husleje og have lidt til de øvrige omkostninger. Jeg ved, at jeg er hver en krone værd, men for den der i sin livssituation ikke har midlerne til at betale en høj pris, vil jeg til enhver tid forsøge at finde en løsning, der gør os begge glade for samarbejdet.

Har du lyst til at vide mere, høre om hvad jeg kan tilbyde dig eller din organisation, eller har du en kommentar til ovenstående, så send endelig en mail til mycoach@aundrup.dk  eller som besked på min Facebook side MyCoach by Aundrup og du vil høre fra mig snarest.

På instagram deler jeg af livet – MyCoach_by_Aundrup – følg mig gerne – hashtag #mycoachbyaundrup

Kærlige hilsner
Henrik – lige i nuet på Sri Lanka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.