Mere end 300 unge, fordelt på 9 hold, har været på mine undervisningsforløb med Dansk Studie Center’s højskoler i udlandet siden marts 2017, hvor jeg rejste til Galapagos, for at undervise mit første hold.

Selvværd er et af mine store emner og jeg tror på at et godt stabilt selvværd, samt redskaber til at vedligeholde dette, kan hjælpe alle i mange henseender på livets udfordrende vej.

Det at sige til, sige fra og acceptere at vi ike kender resultatet, før vi har gjort forsøget er nogle af grundelementerne i den mentale sundhed og vores forsvarsværn imod de præstationsudfordringer, samt forskellige holdninger vi møder i livet.

Jeg driver i dag, min egen lille virksomhed som coach, mentor og underviser. Her har jeg haft fornøjelsen at have flere og flere unge i forløb eller enkelte sessioner, hvor livets udfordringer lige skulle vendes og de indre tankemønstre, adfærdsmønstre og selvværdet justeres.

Til alle mine elever igennem tiden, har jeg en stor indre kærlighed, for I har alle været med til at berige mit liv med passion, nærvær og udfordringer, som har betydet meget for mig.

Til alle deltagere på mine rejser har jeg valgt, at sætte en fast og lav pris på sessioner.

Video session via messenger, Facetime eller skype
90 min. 400,- kr.

Live session på min adresse
90 min. 450,- kr.

Køber du og betaler ved første session, kan du købe 3 live sessioner for 1.275,- kr. og købe 5 live sessioner for 2.050,- kr.

Dette gælder kun for unge, der har været deltagere på et af mine undervisningsforløb.

Jeg værdsætter virkelig den gode feedback, jeg har modtaget efter hvert hold jeg har undervist. 

Jeg vil værdsætte enhver positiv feedback og anbefaling på Facebook, LinkedIn og Trustpilot, idet jeg som alle andre, lever af gode referencer og anbefalinger.

Enhver anbefaling betyder virkeligt meget for mig og min lille virksomhed.

Opdateret februar 2020