I did not have sexual relations with that woman

mycoach Personlig udvikling Leave a Comment

Fredag og reflektionerne står i kø.

Mindfulness og meditation i bussen hver morgen, samt en halv time hver aften har givet mere end blot ro i sindet. En turbulent situation på jobbet skaber ikke uro i mit sind, men påvirker de emotionelle tanker for de mange der vil blive berørt.

Gamle oplevelser dukker op og viser mig ansigter der var lagt væk, ansigter i form af masker i givne situationer jeg ikke helt forstår var en nødvendighed af påføre.
8’eren fik godt nok lov til, at være et større ego end hvad der nok var godt. Det fik mig til at mærke efter, hvad er det for en situation jeg sætter en anden og mig selv i ved, at forestille en rolle i stedet for, at være autentisk?
Hvad får jeg ud af det?

Den autentiske Henrik havde fortalt om hvilken smerte og frygt der lå og ulmede i mit sind. Hvordan jeg følte det uretfærdige i, at jeg skulle udsættes for de negative påvirkninger af mine følelser. Måske havde jeg grædt, måske havde det bare været med en gøde i stemmen, men lytteren havde ikke været i tvivl om min smerte.

8’er rollen fejede det af. Jeg satte det store ego op og fortalte, at det ikke rørte mig. Jeg skal nok komme igennem denne situation og finde fodfæste på den anden side. Jeg er Henrik Aundrup, cool og har styr på meget. Trods udfordringer, fastholdte jeg min udlægning, var så meget i rollen, at den indbildning jeg var i gang med, var så stærk, at jeg næsten ikke mærkede smerten mere og fik overbevist mig selv om, at det var den bedste måde, at håndtere det issue på.

Hvad fik jeg ud af dette?

Intet, udover jeg skabte et billede af mig selv som utroværdig. Ingen var i tvivl om, at jeg havde smerte, men jeg fornægtede det jo lige så overbevisende som Bill Clinton, da han udtalte “I did not have sexual relations with that woman”

Jeg er meget mand og nogle gange spiller mit ego op, på de store scener og træder ind over andres plads, med overbevisning og frygtløst mod, springer jeg ind i kampen og viser at jeg er klar til at gå forrest.

Jeg har lært, at sætte egoet bagerst og lade den autentiske Henrik komme frem. Ikke være bange for at fælde en tåre eller fortælle om frygt. Det har været og er stadig en udfordring for mig, men det er en udfordring der fylder mindre og mindre, dag for dag.

Indsigten, du behøver ikke vide alt og være den stærkeste. Du er stadig en god og stærk mand, selvom du fælder en tåre eller fortæller om smerte.

Det har kostet på troværdighed kontoen i forhold til venskaber, kærester og familiemedlemmer at være i en rolle, en rolle der som erhvervsmand ofte blev tiljublet, men ikke duer i det nærværende selskab med mennesker jeg holder af.

Værdi afklaring – Behovs pyramiden – livshjulet – fjerne ydre pÃ¥virkninger via mindfulness – indsigt i det psykologiske rum af globale regler – indsigt i persontyper i enneagrammet, er nogle af mine værktøjer, de virker pÃ¥ mig, sÃ¥ de virker garanteret ogsÃ¥ for dig eller en du kender.

Kærlig hilsen
Henrik
MyCoach by Aundrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.