Nogle døre, må man lukke for at verden kan blive større

mycoach Personlig udvikling Leave a Comment

Nogle døre
Må man lukke for at verden kan blive større

Jeg lukker døren bag mig, kæmper med en smerte i min mave og bryst. Det var ikke hvad jeg havde håbet på, men mine værdier og behov fandt ikke hvile i rummet.
Går ned ad havegangen og ud på vejen. Der skinner solen forsigtigt frem bag de mørke skyer, der truede med regn og uvejr.

Sådan var det, at forlade hvad jeg i hjertet fandt var min store kærlighed. Min rationelle halvdel ville gå, min følelses styrede halvdel ville blive. Jeg måtte finde mig selv i dette og kiggede på bestemmelsesstedet for min rejse. Hvad ville jeg have med på turen, hvad ønskede jeg at opleve og hvordan kunne jeg være autentisk i nuet og opnå disse ting.

Jeg kortlagde mine værdier og behov, de som udgør min identitet, sammenholdt med mine leveregler for hvordan jeg skal guide mig igennem rejsen og frem til det endelige mål, lykken.
Det rationelle var hurtigt overbevist, det var følelserne der havde det svært. Det betød, at jeg måtte kigge på om, jeg ville gå på kompromis med mine værdier og behov, for at tilfredsstille følelserne.

Da jeg ført havde været igennem en værdiafklaring og efterfølgende en behovsanalyse, var følelserne på højde med det rationelle i mit sind. Jeg havde et valg, jeg havde flere, men tog et enkelt valg. Det bestemmelsessted jeg ville nå, var mit mål og både det rationelle og følelserne indså, at hvis jeg blev i rummet, ville jeg ikke kunne foretage rejsen med min autentiske identitet som rejsedeltager.

At lukke døren og dermed gøre verden større var hårdt, men det rigtige for mig, så jeg kunne holde fast i mine værdier og behov. Verden er blevet større og livets rejse mod bestemmelsesstedet fortsætter.

Kærlig hilsen
Henrik

Ps. nysgerrig på hvordan din forandring kan sættes i gang, så skriv endelig på MyCoach by Aundrup Facebook siden eller send en mail på mycoach@aundrup.dk, hvor også feedback af enhver art, vil blive modtaget med taknemmelighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.