Livets muligheder

mycoach Livets udfordringer Leave a Comment

Hvor er livets muligheder, uendeligt store.
På min lørdags vandretur, fandt jeg hvile på dette smukke, fredfyldte sted i nærheden af Frankton. En vandretur på 6-7 km i et smukt, solrigt og varmt forårsvejr i New Zealand.

Sidder forgabt i livets muligheder, mærker både kærligheden og savnet af kærligheden.
Tænkte lige kort på dagens første kærligheds besked, denne lørdag morgen, modtaget hjemmefra: “Far skal ikke i kemo behandling i denne omgang, scanningen viste ingen forandring, så alt er godt og han kan hente dig i lufthavnen, ha det godt og tak for de smukke billeder” Mor.

Solen står på en klar himmel og min spontane lyst er til, at gå en tur ud i dette smukke land og bare være i nuet.
Whitney – Beyonce – Janet – Langer mfl. fylder mine sanser med melodier og tekster, der alle henleder mine tanker på de værdier jeg bærer på. Kærlighed er et gennemgående tema og trods jeg bærer lykken i mig, mærker jeg også savnet om nærvær, tosomhed, samhørighed og den intimitet to mennesker i kærlighed, giver hinanden.

At være her, at undervise og gøre noget der virkelig betyder noget for andre mennesker er også mit liv. Det er vildt værdiskabende for mig, det fylder mig med kærlighed, at skabe det rum, der for grupper af unge mennesker betyder ny indsigt og ikke mindst selvindsigt. Noget de savner, mangler og efterspørger.

Jeg konstaterer, at en gruppe unge, der ikke har kendskab til hinanden i forvejen, er i stand til, at skabe et fællesskab, fyldt med kærlighed, nærvær og opmærksomhed, vi i vores normale og daglige trummerum totalt glemmer. Ordets magt får betydning, de passer på hvad de udtrykker, de passer på hinanden, de giver plads til forskelligheden og den enkeltes behov i svære situationer.
(Bare dog forældre også kunne dette)

Jeg er så heldig, at trods en konstant væren i nuet, er der allerede planlagt, aftalt og underskrevet kontrakt på den næste tur. Samtidig mærker jeg, at jeg ønsker at dele disse eventyr med et andet menneske og ikke “bare” via de sociale medier. Men i samhørighed, kærlighed og med et intimt nærvær i tosomhedens rum, der indeholder fælles værdier, behov og drømme for livet store muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.