4 sessioner resultat

mycoach Coaching Leave a Comment

Skulle du modtage 4 coach sessioner, helt gratis og med en dedikeret Life Coach, der med Situations bestemt & Intuitiv Coaching, hjælper dig frem til erkendelse af dine forhindringer, støtter dig igennem en accepterende & resultatskabende proces, hvor din retning i livet er i fokus?

Jeg smed dette på bordet og fik mange henvendelser, men ingen tilmeldinger, der opfyldte kriteriet. Jeg har dog stadig valgt at give de 4 sessioner til en person der rettede henvendelse og og derigennem gjorde det klart for mig, at der var behov for 4 sessioner.

Jeg ved, at det vil hjælpe personen igennem en periode med tanker og følelser, der skal erkendes, accepteres og handles på.

Jeg håber, at kunne give et resume af vores sessioner, når januar er til ende og derigennem give et konkret eksempel på, hvad 4 sessioner hos MyCoach by Aundrup kan gøre for et menneskes livssituation.

Til alle jer, der skrev om et kært menneske i jeres familie eller omgangskreds, vil jeg sige: “støt den person I havde i tankerne og nævnte for mig, råd personen til at søge professionel hjælp. Om det er hos en Coach, psykolog eller terapeut er i min verden ikke det vigtigste, det vigtigste er, at person får støtte og vejledning i den livssituation han/hun er lige nu.”

Selvfølgelig mener jeg, at en Life Coach er bedst, men med respekt for hvor det enkelte menneske er, skal det vurderes hvilken støtte der er bedst.

Jeg personligt vil aldrig tage en klient/kunde jeg mener vil have bedre nytte af en anden type hjælp, end den jeg kan yde. Således håber jeg alle tænker.

Jeg er sikker på, at jeg vil gøre dette igen en anden gang og opfordrer dig til at følge med her på bloggen eller på https://www.facebook.com/Mycoachings/

Med ønsket om et lykkebringende 2018

Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.