Udsigten ændres via ny indsigt

mycoach Coaching Leave a Comment

Hvad er Situations bestemt, indsigtsorienteret & Intuitiv Coaching?

Hvis livet føles misfornøjet, lidt stresset eller uoverskueligt og der ikke er et klart defineret mål med at tage kontakt til mig, vil det første jeg gør  når jeg møder et menneske, der har søgt mig som coach, at jeg sætter mig ind i den aktuelle livssituation. Hvilke påvirkninger er der i de rammer som det enkelte menneske lever inden for.
Hvad er godt og hvad er ikke godt med hensyn til familie relationer, arbejdslivet, økonomien, kærlighedslivet etc. som ofte er styrende for hvordan livssituationen føles lige nu.

Jeg arbejder med en indsigtsorienteret form for coaching hvor jeg som din sparringspartner leder dig til refleksion i forhold til en problemstilling, som du har svært ved at belyse selv. Derigennem opnår du indsigt og forståelse for problemstillingen. Der kan være tale om mål uden for dig, men ofte liger svaret og dermed løsningen i et det indre og dermed et bevidsthedsskifte i form af ændrede vaner, ændret tilgang til overbevisninger.

Den intuitive coaching er der hvor vi arbejder frem mod erkendelse af de overbevisninger der ofte forhindrer dig i, at nå frem til de mål du har sat dig.
Med erkendelsen kommer accepten og når du accepterer de overbevisninger du har, vil du ikke længere modarbejde dem, men arbejde med dem. Her kan vi tage fat og sætte gang i en resultatskabende proces, hvor din retning i livet er i fokus. Hvor du sætter mål op, som er inden for din egenkontrol .

Jeg beskriver ofte spørgsmålet: “Hvilket værktøj bruger du?” med, at jeg har en værktøjskasse der indeholder virkeligt mange forskellige værktøjer, samt en stor livserfaring med masser af specifik erfaring omkring menneskers udfordringer.
Ud fra ovenstående beskrivelser, er det indsigtsorienterede det, der gør at jeg vælger præcis hvilke værktøjer, der passer til dig og dermed er dit forløb hos mig et unikt forløb som kun er tilpasset dit behov for ny indsigt.

MyCoach by Aundrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.