Har du opgivet håbet?

mycoach Livets udfordringer Leave a Comment

Har du opgivet håbet om at få den kærlighed du savner, den uddannelse du drømmer om, eller det job som passer til dine kompetencer og passion?


Hvorfor gør du så ikke noget ved det?

Holder du dig tilbage fordi du er bange for afvisningen, eller er du bange for hvad andre vil mene og tænke om dig?
Du må acceptere at du ikke kender svaret, før du har gjort forsøget.

Forhindrende overbevisninger som; “jeg kender svaret” –  “jeg ved det ikke kan lade sig gøre” –  “jeg ved at jeg vil blive valgt fra” –  “jeg ved at han/hun har øje for en anden” – “jeg ved at min chef ser andre veje” –  “jeg har det jo også godt nok, hvor jeg er” – “Det skal nok blive godt nok, det her”.

Så du bliver hvor du er, du nøjes med mindre fordi det er tilgængeligt og dine forhindrende overbevisninger ikke giver dig support i, at få det du virkelig gerne vil opnå.

I mødet med mennesker oplever jeg hver dag, at de overbevisende forhindringer virkelig sætter grænser for hvad det enkelte menneske kan opnå i sit liv.
De nøjes med, istedet for at forfølge det de virkelig har lyst til. Kærlighed – Livsstil – Uddannelse – Beskæftigelse – Oplevelser – etc.

Hvad kan Coaching gøre for dig?
Det kan give dig indsigt i dine forhindrende overbevisninger, det kan vinkle dine tanker, således at du kommer til erkendelsen af, at tanker kun er tanker og ikke kendsgerninger. Og så kan den rette Coach, med stor indsigtsorienteret Coaching og erfaring, give dig et boost på motivationen og selvværdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.