I Need You

mycoach Coaching Leave a Comment

Vilkår står ikke til at ændre

Jeg kan ændre vilkår for min situation, ved at tage kontrol og forlade mit job.

Det er præcis det jeg har gjort, ved at meddele min arbejdsgiver at jeg opsiger min stilling med udgangen af marts 2018.

Hvad vil du så? Blev jeg spurgt.

Jeg vil atter søge ud i den del af beskæftigelsen, hvor jeg bliver herre i eget hus og hvis fliden, viljen, kompetencerne og heldet tilsmiler mig, også herre i et hus med andre tilknyttede personer.

Jeg har heldigvis allerede et par undervisningsforløb på plads i dette forår, så der er gang i hjulene. (Læs: Bali) 

Jeg vil kæmpe hver dag, jeg vil arbejde benhårdt og yde mit allerbedste.
De mange hundrede af mennesker jeg har arbejdet med til nu, ved hvad det betyder.
Det betyder fuldt nærvær og en kolossal forandring for deres selvværd, accept af deres livssituation, forandring af deres motivation og tilgang til innovative tanker, der frigører potentialet i det enkelte menneske.

Jeg tror på, at erfaring er et af nøgleordene. Ikke alder, men livs og erhvervserfaring.

Jeg tror på, at det at kunne sætte sig ind i det menneskes livssituation, som jeg arbejder med har en stor betydning. Det at forstå præcis hvor i livet mennesket er, forstå hvad der ligger til grund for tanker, følelser, overlevisninger og ønsker for fremtiden, skal ses og forståes i en samlet indsigt. Det støtter mig virkelig meget at have arbejdet med alle typer af udfordringer, det støtter mig meget i mit arbejde, at jeg har studeret et hav af forskellige coachende tilgange, et hav af psykologiske bøger, kognitive begreber, adfærdsmønstre, vaner, samt typiske forhindrende overbevisninger.
Det bliver sådan et miks imellem terapi og coaching, med stor respekt for at der ikke skal åbnes op for noget, der ikke kan afsluttes igen.

Et af mine typiske spørgsmål når jeg møder et andet mennesker er, “hvad har du brug for?”

Hvis jeg stiller mig selv det spørgsmål. er svaret enkelt.

“Jeg har brug for dig, til at anbefale MyCoach by Aundrup”

Kærlige hilsner
Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.