RETREAT BALI – 2018

mycoach Coaching Leave a Comment

ACCEPT & SELVKÆRLIGHED

Et intensivt, nænsomt og kærligt forløb hvor, erkendelse, accept og personlig udvikling vil guide dig til at styrke; din retning – dine relationer – dine værdier – dine behov – dit selvværd
Slip smerten og find kærligheden til dig selv, ved Accept og bevidst nærvær.

Tid findes ikke, det er et menneskeskabt fænomen, der får os til at kigge på fortiden og især fremtiden.
Nuet er det eneste der findes.

Er du på en rejse og har en destination, findes destinationen først når du ankommer til den i nuet. Hvert et skridt på din rejse er i nuet og det eneste der eksisterer.

Enhver handling skabt i fortiden, vil minde dig om din indre smerte, sålænge du ikke har accepteret at fortiden er væk og kun nuet findes. Ved at være tilstede i nuet, er fortiden accepteret og smerten vil forsvinde.

Lad mig tage en kærlighedsrelation som eksempel. Så længe du frygter at blive såret, og har svært ved at hengive dig til en ny kærlighedsrelation grundet frygten, bærer du smerten fra fortiden og vil ikke kunne leve i nuet. Først når du slipper fortiden og lever i nuet, vil smerten forsvinde og du vil føle dig parat til at skabe en ny kærlighedsrelation.

Enhver afhængighed begynder med smerte og ender med smerte.
Ligegyldigt hvad, du er afhængig af – alkohol, arbejde, fysisk træning, mad, legale stoffer, illegale stoffer, eller et andet menneske – bruger du noget eller nogen til at dække over din smerte.
Det er derfor der, efter den indledende eufori er forbi, er så stærk en følelse af at være utilfreds, så megen smerte i parforhold. Det er ikke forholdende der skaber smerten og følelsen af at være utilfreds.
De får den smerte og den følelse af at være utilfreds, der allerede er i dig, op til overfladen. Enhver afhængighed gør dette. Enhver afhængighed når til et punkt, hvor den ikke længere fungerer for dig, og så føler du smerten mere intenst end nogensinde før.

Det er en af grundende til, at de fleste altid prøver at undslippe nuet og søger en eller anden form for frelse i fremtiden.
Det første, de kan støde på, hvis de fokuserer deres opmærksomhed i nuet, er deres egen smerte, og det er den, de frygter.

Personlig udvikling har 2 indledende faser, erkendelse og accept. Først når disse er opnået, kan du begynde din personlige rejse hen imod dit nye jeg.

Erkendelsen
Kunsten af at kunne erkende og dermed kigge dine udfordringer i øjnene, forbindes med smerte for mange mennesker. Uden erkendelsen som indledende fase, kan vi ikke bevæge os videre i den udvikling du måske inderst inde ønsker dig.
Ved samtaler med en professionel person, vil dine tanker udfordres, dine følelser anerkendes og der vil langsomt kunne sættes ord på hvilken tilstand du skal nå til erkendelse af.

Accepten
Erkendelse kan være svært, men at skulle acceptere sin egen tilstand og kigge på den smerte der er forbundet med tilstanden er endnu sværere.
Hvordan accepterer vi, at vi er i en konstant tilstand af, afhængighed, smerte, offerrolle, etc. så vi kan starte vores udvikling hen imod der ønske vi har for os selv.

Lad mig komme med et eksempel:
I filmen Spionernes Bro, med Tom Hanks i hovedrollen som advokat, bliver den spion anklagede russiske mand, der af offentligheden og myndighederne er udstillet dødsstraf i sigte, spurgt af sin advokat:

Er du ikke bekymret over udsigten til dødsstraf?
Svaret er genialt og enkelt;  “Ville det hjælpe”

Præcis, hvad ville det hjælpe ham at være bekymret? Intet, udover en masse tanker, som ikke ville gøre ham godt. Med hans mindset udelukker han en mulighed for unødig smerte via tanker på noget han ikke kan ændre. Han accepterer vilkåret.

Vi skal acceptere følelserne, f.eks. ked af det hed.
Han forlod hende og hun blev ked af det. Selvfølgelig gjorde hun det og det er også helt i orden. Der hvor udfordringen starter er, når hun skal acceptere at han forlod hende. Uanset hvad grunden måtte være, skal hun acceptere dette som et vilkår. Hun kan ikke lave det om, han elskede hende ikke mere.
Rigtigt mange mennesker af begge køn, hænger fast i denne fase. Ikke at ville acceptere vilkåret og derfor hænger smerten ved, der forhindrer os i at komme videre i livet.

Hvor mange gange har du stillet spørgsmålet, eller hørt det stillet af andre i samme situation, “hvorfor?” Dette spørgsmål er med til at fastholde os i fortiden, idet svaret ligger der. Fastholdelse i fortiden, stopper al udvikling i nuet.

Når vi har arbejdet med erkendelse og accept, og opnået begge dele, er vi efter min overbevisning klar til den personlige udvikling.

Den personlige udvikling
Det er min erfaring, at personlig udvikling kan anvendes til at styrke, retning – relationer – værdier – behov – selvværdet

  1. at styrke din retning i livets rejse
  2. at styrke dine relationer igennem en bedre kommunikation
  3. at forstærke din identitet igennem bevidstheden om dine værdier og arbejdet med dem
  4. øge den værdi andre oplever ved at du gør det, som du gør i dit liv
  5. styrke selvbilledet og kærligheden til dig selv

Planen er at dette første retreat skal være i oktober 2018 og det næste omkring påske i 2019
Der arbejdes på at få de rigtige samarbejdspartnere på plads, således at alle eksterne forhold samt rejsegarantifond etc. er på plads.

Dette henvender sig ti dig på +40 som har lyst til at give den personlige udvikling et boost og igennem et gruppeforløb møde andre mennesker, der har samme ønske.
Maks antallet vil være 20 og turen gennemføres ved 8 deltagere.

Den forventede pris vil ligge i omegnen imellem 18.000 – 19.000 kr.
Inkluderet:
Fly tur/retur København – Denpasar Bali via Dubai eller Doha.
Transport fra Denpasar og hoteller, samt intern transfer mellem de 2 udvalgte hoteller
17 rejsedage ialt – 14 overnatninger med ophold på Hotel i Ubud og i (Sanur el. Seminyak) inkl. morgenmad (4 stjernede hoteller)
20 timers gruppesessioner, fordelt på 5 dage, i samlet gruppe med fokus på øvelser, teori og samtaler i grupperne.
Undervisningsmateriale
1 individuel Life Coach session
Life Coach sessioner i 12 måneder fra bestilling til fast pris på 450,- kr pr. session
Et nyt netværk af mennesker der sætter accept og selvkærlighed højt i deres livssituation
Velkomst middag og afskeds middag
3-4 sessioner med Yoga, krops velvære og meditation  – der tager højde for at også uøvede kan være med. (Eksterne samarbejdspartnere)
Kultur besøg hvor du oplever noget af den Balinesiske livsstil og kultur, inkl. tempel besøg.
Medlemsskab af lukket Facebook gruppe
I delt dobbeltværelse

Der kan forekomme ændringer i ovenstående.

Er du interesseret allerede nu om mere info eller gerne vil noteres på listen over mulige deltagere, så send mail til mycoach@aundrup.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.