Min arbejdsplads

mycoach Coaching Leave a Comment

I 12 måneder – on/off har dette været min arbejdsplads.

Til dagligt har jeg har arbejdsplads rundt omkring i Egedal kommune. Men det slutter, som konsekvens af mit eget valg, med udgangen af marts måned 2018.

Jeg har et ønske og en plan om, at fortsætte med at undervise, coache og være mentor, men i fremtiden som selvstændig i MyCoach by Aundrup.

Jeg er en dygtig og meget nærværende coach og efter nogle af mine borgers mening, “verdens bedste mentor”

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at undervise ca 100 unge mennesker på højskoler i udlandet inden for de sidste 12 måneder.
Pt. er min feedback score 4,83 på mig som underviser ud af 5. Jeg ved det rykker de unge, jeg ved at de kommer hjem til Danmark med en anden indsigt, større selvværd og et bedre beslutningsgrundlag for deres fortsatte uddannelses- og karrierevalg.

Det sværeste som selvstændig som coach, underviser og mentor er, at skabe den tillid til mine kompetencer og erfaring, der skal til før en virksomhed eller en enkelt person vælger at købe mine ydelser. Salgsarbejdet er ikke det jeg brænder for, men det skal til, det ved jeg.

At arbejde med mennesker er min passion og det jeg brænder for. Det jeg helst vil bruge mine ressourcer på. Jeg har dog en stålsat tro på, at min energi og passion for arbejdet med mennesker, samt fortællingerne om de gode resultater vil være en stor hjælp på vejen hen imod en fornuftig forretning.

Hvad er coaching? Hvad kan coaching gøre for mig? Hvordan coacher MyCoach by Aundrup?
Der er mange spørgsmål og hvis du sidder med et, så send mig endelig et par ord og jeg vil med glæde svare, eller måske lave et lille indlæg om netop det spørgsmål du stiller.
Nogle svar findes på siderne eller i blog indlæg, men kan du ikke læse det svar du ønsker, så skriver du bare til mig.

Jeg gør det hele fordi jeg brænder for det og jeg har muligheden nu. At leve i nuet og forfølge de muligheder der findes lige her, er blevet min vej. Jeg gør det fordi jeg vil arbejde med mennesket og ikke tænke mennesket ind i nogle rammer, der ikke er meningsfulde for det enkelte menneskes livssituation, lige nu. Jeg respekterer vilkår og vil altid være loyal mod den lovgivning der sætter rammer for mit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.