Mentalsundhed handler om dig og din modstandskraft

mycoach Coaching Leave a Comment

Fra fakta via følelser til behovet for at komme videre

En lille kortfilm, der illustrerer hvordan mennesker oftest bliver hængende i følelserne og først når reguleringen af følelserne og accepten af fakta er tilstede, bevæger vi os videre mod opfyldelse af vores behov.

Der findes ingen statistikker på hvordan danskernes selvværd har det, men ud fra mine mange sessioner og undervisningsforløb. Vil jeg anslå at mere end 50% har brug for at træne og vedligeholde deres selvværd. Desværre har vi ikke i Danmark tradition for at tale med en coach, en psykolog, en terapeut eller lign. medmindre vi er lagt ned og har et alvorligt behov.

Mentalsundhed er også at få justeret tanker og følelser hos en professionel med jævne mellemrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.