Lokkeduerne

mycoach Coaching Leave a Comment

Ud med Lokkeduerne og ind relationskommunikation og behovsopfyldelse

På DR vises dokumentaren Lokkeduerne, som DR skiver følgende om:

“Kunne du tænke dig at være lokkedue og være med til at teste andres mænd” Tusindvis af piger samles i hemmelige grupper på facebook – med adgang forbudt for mænd. Her deler de fotos og informationer om mændene – på trods af det er ulovligt. DR3 har fået adgang til én af grupperne og møder pigerne, der styrer den. Leder de bare efter drama – eller har de i virkeligheden nogle gode grunde til at være ligeglade med loven?

Jeg finder denne gruppe på Facebook og i det hele taget fænomenet ganske usmageligt og ville aldrig råde nogen til at benytte dette eller lign.

Jeg har en klar mening om dette fænomen.

Hvis du har brug for at tjekke en mand ud, så er du i den forkerte relation.

Det er i min verden ikke til diskussion og der er kun en vej, væk fra den relation nu.

Når jeg underviser i Kommunikation & Personlig udvikling, er relationskommunikation og behovsanalyse nogle af de redskaber jeg benytter i forbindelse med at skabe en større forståelse for hvad der virker og hvad der ikke virker for den enkelte person i nære relationer.

Det er ret enkelt:

  • Vær præcis i din kommunikation
  • Vær præcis i din kommunikation om dine behov
  • Bliv på din egen banehalvdel

Hvis din partner ikke forstår at være præcis i kommunikationen, eller ikke forstår at opfylde dine behov, så er det enten fordi din partner ikke forstår dit behov eller også er det fordi din partner ikke har dig som en væsentlig person i sit liv.

Når vi laver en behovsanalyse, får vi syn for hvor meget og hvor lidt vi får opfyldt de basale menneskelige behov i vores relationer, vores daglige gøremål, samt i andre aktiviteter, der betyder noget for vores liv.

Relationskommunikation og at kunne udtrykke sine behov, ville betyde at brug af en lokkedue ville være unødvendigt.

I tvivl, så skriv

Kærlige hilsner
Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.