Skygger

mycoach Coaching Leave a Comment

Vi har flere skyggesider end vi vil erkende i det offentlige rum. Jeg lavede en lille meningsmåling på min Messenger story en aften og selv om svarene var 100% ja til at den enkelte havde skyggesider, var deltagelsen kun omkring de 10% af de mere end 150 personer, der havde kigget på min story.

Fornægtelse

Det er en skyggeside mange bærer i sig.
Det at fornægte at der er noget der skal ændres. Alkohol problem, manglende lyst til sin partner, manglende lyst til at blive i sit job, manglende energi til at få gjort noget ved det som man har haft planer om længe.

Undskyldninger er der masser af, vi finder konstant på undskyldninger til hvorfor vi ikke lige får gjort det som vi reelt skulle gøre noget ved.

Fornægtelsen lever i os og først når vi gør op med fornægtelsen og bliver ærlige over for os selv, vil vi vågne op og fjerne denne usunde vane.

Usund fornægtelse bliver aktiveret, når vi bruger den som en nem udvej, når vi ikke er villige til at se en bestemt sandhed om, hvad der sker omkring os eller med os, i øjnene.

Fornægtelsen sætter ind, når virkeligheden vil have os til at foretage en ubehagelig forandring i vores liv, som vi ikke har lyst til at foretage.

Har du noget i dit liv, som du fornægter og som du reelt skulle handle på?

Hvad er det som forhindrer dig?

Gør du dig til et offer for din egen fornægtelse?

Skal du have hjælp til at komme videre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.