Vejen til forandring

mycoach Coaching, Personlig udvikling Leave a Comment

Personlig Udvikling

Det kan nogle gange virke uoverskueligt, at skabe den forandring der skal til før nye mål / drømme kan opnås. Det er ikke uopnåeligt, mange mennesker gør det hver dag og i mit arbejde fokuserer jeg på de små skridt, de små succeser ved hvert skridt, så motivationen konstant holdes oppe og den nye retning du må ønske, stille og roligt viser sig.

Der findes ikke et quick fix i forbindelse med udvikling og forandring, der findes lette løsninger til hurtig succes, men den gennemgående ændring af vaner, tankemønstre, mv. tager den tid den tager.

Inden jeg indleder et samarbejde med en person om et coaching forløb, tager jeg en kort snak omkring de punkter filmen omhandler. Således får jeg en idé om hvad det reelt handler om, samtidig kan jeg give et realistisk bud på, hvad vi sammen skal igennem, så vi begge kan afstemme vores forventninger til det kommende samarbejde. Det kan foregå ved et møde eller via telefonen.
Denne snak tager typisk 20-30 minutter og er gratis.

Er du interesseret i en indledende gratis samtale, så kontakt mig på mycoach@aundrup.dk for at høre nærmere.

Jeg ser frem til at høre fra dig
Kærlige hilsner
Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.