Husk på, hvad end du vælger, er det dig der tager valget

mycoach Livets udfordringer Leave a Comment

Mentalsundhed
Har du tænkt over, at hvis du fokuserer på det du ikke har, fremfor det du har, svækkes dit selvværd og dit humør er aldrig rigtigt godt. Du har mange samtaler med dig selv om, at nu skal du også tage dig sammen og gøre noget ved det.

Du begynder ofte at lave sammenligninger med andre personer i din omgangskreds. Du gør dig lidt til et offer for dine egne tanker og du tænker tanker for andre, om dig selv. “De kan jo alle se, at jeg ikke er noget værd”

Stop op
Der er løsninger for alt, nogle skal vi bare arbejde på noget mere på end andre.

Jeg kan hjælpe dig med, at få dit fokus tilbage på alt det du kan. Jeg kan hjælpe dig med at styrke dit selvværd og langsomt øge din selvtillid, så du fremstår stærkere over for dig selv og over for andre.

Selvværdet er noget vi konstruerer, det er ikke noget vi lige kan købe et quick fix af, nede i supermarkedet eller på nettet. Selvværdet skal trænes, holdes ved lige og konstant styrkes igennem hele livet. Du kan se nogle få øvelser her og der også findes en beskrivelse af hvad forskellen er på selvværd og selvtillid her.

Hvis du har en bil, er det mest naturlige for dig at servicere den, så den altid kører og der ikke pludselig opstår slidtage skader, der koster en formue at rette, eller i værste tilfælde at den skal skrottes. Det er på samme måde med din mentalesundhed, den skal serviceres så den ikke bliver skadet og reparationen bliver langvarig og omkostningsfuld.

Er du i tvivl, så læs nogle af de mange reference udtalelser der ligge under referencer på hjemmesiden, her kan du læse hvad andre har oplevet i forbindelse med forløb og undervisning hos mig.

Husk på, hvad end du vælger, er det dig der tager valget.

Hold dig ikke tilbage, jeg er let tilgængelig på chatten…..den åbner lige nede i højre hjørne, ser frem til at kommunikere med dig.

Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.