Det menneskelige CV

mycoach Personlig udvikling Leave a Comment

Navn: Henrik
Stjernetegn: Vægt
Enneagram type: 8
Vinge: 7
Instinkt: Een-til-een
Udviklingsniveau: Grønt
Kærlighedssprog: Tid til hinanden
Selvværd: Højt
Erfaring som menneske: 57 år
Erfaring som forældre: 32 år
Erfaring som farfar: 9 år

Livsfilosofier:
Intet er uopnåeligt, alt kan lade sig gøre.
Accepter at du ikke kender resultatet, før du har gjort forsøget.
Nyd nuet – fremtiden kommer altid

Erfaring med livet:
Livet er godt og jeg har intet i mit hidtidige liv som jeg fortryder. Jeg har accepteret alle de fejl jeg har begået, undskyldt over for de, som har været ramt af mine fejltagelser.
Besidder en dyb tro på, at vi alle er lige som mennesker og kan opnå præcis det vi vil, hvis vi vil det nok.
At holde udviklingsniveauet oppe i det grønne område, er for mig vigtigt. Jeg har bevæget mig i mellem og lav mellem områder og husker rimeligt tydeligt mine handlinger og ageren. Den person er jeg ikke vild med og han skal ikke komme tilbage.
Alt hvad der er beskrevet i det følgende, kan jeg genkende. Den bevidsthed har givet indsigt og igennem forandringerne, ny udsigt.
Temperament kan være godt, så længe det styres og bruges i de rigtige situationer.

5 vigtigste værdier:
Familie – ærlighed – frihed – samhørighed – respekt

5 vigtigste behov:
Anerkendelse – samhørighed – udvikling – bidrage – frihed

Leveregler:

  1. Vær ren i mit ord
  2. Tag ikke noget personligt
  3. Lad være med at formode noget
  4. Gør altid mit bedste
  5. Vær skeptisk – lyt – vælg til og vælg fra

Stjernetegnets betydning:
Vægten kæmper for dem, der udsættes for uretfærdigheder og er den skønnest ven, der bakker dig op i alting. Vægtens personlighed er varm og omsorgsfuld, men du bør lade være med at skændes med Vægten, for han holder på sit og han bliver ikke god igen af sig selv – det skal være dig, der siger undskyld.

Enneagram type 8 m/ 7’er vinge – Den uafhængige
8 Udfordreren – frontkæmperen
Den magtfulde, dominerende type:

Selvsikker, beslutsom, viljestærk og konfronterende.
Frygt: At blive skadet eller kontrolleret af andre, eller blive slået
Ønske: At beskytte sig selv og bestemme egen retning i livet
Overjeg: Du er god eller i orden, når du er stærk og har kontrol over din situation

Mennesker af denne type stiller ofte meget store krav til sig selv, fordi de af sig selv – og andre – opleves som meget stærke. De stiller gerne op til kamp på egne og andres vegne, når de oplever at noget er uretfærdigt. De har en evne til at fylde meget i landskabet og virke meget dominerende, hvis tingene ikke lige går efter deres hoved. De er dog samtidig meget kærlige og beskyttende – men kan have en tendens til at foragte svaghed, især deres egen!

7’er vingen bidrager med store visioner til 8’eren og balancerer det, at haste ting igennem for at handle omgående, til at kigge mere ind i planlægning og perspektiv.
I stedet for at gøre det alene, forbinder 8’er med 7’er vinge mere med andre mennesker og udveksler idéer og synspunkter.

8’er med instinktet Een-til-een:
Hovedtema: Beslutning
Denne 8’er type er den mest oprørske 8’er. Provokerende regelbryder, der ofte opfattes som en rebel, oprører eller tyran. Deres impulsive og intensive tilgang kan virke som flere forskellige karrakterer, men disse er forankret i et undskyldt behov for at skabe forandring. De er villige til at provokere og forstyrre andre for at tilgå sig magt og indflydelse. De har et ønske om at tjene en værdig sag, men foretrækker at gøre det fra en central eller ledende stilling.

Kærlighedssprog:
Tid til hinanden –
At være sammen.
Oplevelser.
Koncentreret, udelt opmærksomhed.
Meningsfuld samtale.
At lytte.

Selvværd:
Højt 
Jeg tror på, at jeg kan alt. Jeg tænker ikke tanker for andre om hvad de tænker om mig.
Jeg tager enhver udfordring, jeg realistisk kan magte inden for min egen kontrol op, og gør mit bedste for at løse den.
Jeg ved, at jeg er et godt menneske, der bidrager med ufatteligt meget til mennesker i mit nærvær, det giver mig anerkendelse både fra mig selv og fra dem jeg bidrager til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.