Selvværdet bærer ansvaret for mange udfordringer i dit liv.

mycoach Coaching, Livets udfordringer Leave a Comment

Men kun du, bærer ansvaret for at gøre noget ved det

Jeg kan ikke fikse dig, men jeg kan hjælpe dig til et forbedret selvværd og give dig redskaber til, hvordan du vedligeholder selvværdet igennem hele livet.
Allerede efter en session vil du føle dig lettere og mærke en motivation til at tro mere på dig selv. Det er uanset om det handler om Stress – Angst – Depression – Kontrol – Negativt selvbillede – Uddannelsesvalg – Karrierevalg etc. Dette er nogle af de mange forskellige udfordringer som et øget selvværd har været med til at ændre i mange af mine tidligere forløb.

Lidt om selvværd & selvtillid, samt hvordan jeg ser på denne udfordring som rigtigt mange slås med i vores præstations dominerede samfund.

Selvtillid og et godt selvværd er helt centralt for menneskers trivsel og består af en række færdigheder, som man er nødt til at tilegne sig og vedligeholde for at kunne løse udfordringer og kommunikere.

Hvad er selvværd?
MyCoach by Aundrups fortolkning; “Hvad du siger om dig selv, til dig selv”

Hvad er selvtillid?
MyCoach by Aundrups fortolkning; “Hvad du siger om dig selv, til andre”

Der er 3 sætninger du skal lære og adoptere som værende en del af dig
#Sig fra
#Sig til
#Accepter at du ikke kender resultatet, før du har gjort forsøget

Hvordan kan selvværd have et ansvar for mine udfordringer?

Jeg bærer en overbevisning om, at hvis du ikke kender dig selv 100%, kan du ikke være det værn om din personlighed som er nødvendigt for at tage vare på dine menneskelige rettigheder.

Både selvtillid og et stærkt selvværd kræver gode sociale færdigheder, evnen til at holde på egne rettigheder, til at stille op for sig selv, at kræve sin ret og bede om det, man har behov for. Det kræver en tro på, at man fortjener at blive behandlet ordentligt og fair. Det er alt sammen færdigheder, man kan lære og forbedre gennem hele livet.

Lidt fakta:
Hvis du søger på ordet “selvværd” på Google, kommer der ca. 1.250.000 resultater på 0,36 sekunder.
Hvis du søger på selvværds coach på Google, kommer der ca. 160.000 resultater på 0,28 sekunder.
På Saxo er der 121 bøger i salg med “Tag” Selvværd
Jeg har undervist mere end 300 unge i kommunikation & personlig udvikling, på højskoler i udlandet og i kommunale projekter i Danmark.
Her er min vurdering, at mere end 75% har et selvværd mellem 4-6 på en skal fra 1-10

Svaret på spørgsmålet; “Hvordan kan selvværd have et ansvar for mine udfordringer?”
Ved at undertrykke og tilsidesætte dine værdier og behov, vil du langsomt miste troen på at du er værdifuld og at dine behov har en ret til at blive opfyldt. Der findes på undskyldninger inden i dig, som fortæller dig at andre har mere ret til at få opfyldt deres, end du har til at få opfyldt dine. Ind i mellem vil du finde den “store stegepande” frem og slå dig selv oven i hovedet og bebrejde dig selv, at du ikke reagerede, handlede eller sagde fra i forskellige situationer. Disse tankemønstre vil langsomt blive en overbevisning for dig, og du vil i et roligt tempo sætte dig selv lavest på ranglisten over mennesker, fordi du ikke er god nok.

Det er ikke en ny dyb tallerken der skal opfindes, men et dybt arbejde ind i dig.
Dine værdier, dine behov, dine leveregler og din motivation mv. skal alt sammen berøres i et omsorgsfuldt miljø, hvor vi arbejder med accept af vilkår og ændring af vaner, tankemønstre, handlemønstre og regulering af følelser.
Fakta — følelser — behov, samt alle de nuancer der er inden i disse 3 trin.

Jeg afholder altid en indledende samtale via telefon, så vi begge kan mærke efter om dette føles rigtigt. For mig som menneske er det et stort arbejde, at arbejde med mennesker. Jeg gør det, fordi det er min passion og giver mig en super energi at se og mærke mennesker vokse.

Interesseret i at høre om hvad jeg kan gøre for dig, så hold dig ikke tilbage, men kontakt mig på mail mycoach@aundrup.dk eller telefon +45 4116 5646

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.